Kapcsolat
Mindennapi rítus ÉVKÖR

Mindennapi rítus ÉVKÖR

Egy igen különleges lehetőségre hívlak, hogy merülj el a mesés őstudás világába, mind a tudatos, mind a misztikus mélységébe és magasságába.

Jenei Gabriella mesemondó, az  őstudást szívéből megosztó társammal együtt

merítünk majd az őstudás tengeréből.

Olyan ős-mereteket fogunk eléd hozni, melyek ahhoz szükségeltetnek, hogy megismerd a teremtő, magasabb szférába emelő spirituális gyakorlatokat, tanításokat, tárgyakat, helyzeteket. És nem csak ezt a tudást kapod meg, hanem minden alkalommal szereket teszünk együtt és részed lesz egy-egy beavató mese átélésében. A szerek és táltosmesék átalakító ereje női léted, boldog asszonyságod kiteljesítéséhez vezet el téged.

VÁRUNK

 • megismernéd a benned élő szakrális nőt
 • különleges ajándékként szeretnéd megélni azt, hogy nőnek születtél erre a világra
 • felszabadítanád az öröktől fogva benned élő tisztító, gyógyító, rendező, varázsoló, tanító képességeidet
 • előhoznád magadból az ősi női tudást, erőt és hatalmat
 • az esztendő körén átívelően mindig az adott időminőségnek megfelelő rítusokkal, szerekkel gazgadítanád életedet
 • szívesen végzel energia-, test- és mentális gyakorlatokat
 • szereted a magyar népmeséket és a bennük rejlő táltostanításokat kibontani

Tündivel nem csupán hisszük, de tudjuk, hogy támogató, emelő, megtartó női körben gyógyul a lélek, rendeződik az elme, s a tisztuló tér szent térré nemesedik a nővériség összeadott ereje, tudása és képességei által.

Kedves Nővérünk! Nem véletlen, hogy most ezeket a sorokat olvasod. Lelked mélyéről áramló tudatosságod vezetett téged ide. Nyisd hát meg belső hallásod, látásod, érzékelésed, kapcsolódj a Ős-merethez, mely hívott téged és melyet te hívtál magadhoz! Lelkesejd! Lélek-esedj! Lélek-esedj gyökereid ereje, ősök tanításai által a mában!

Mint mindennel, a mesékkel és rítusokkal, szerekkel is teremthetünk jót és nem jót egyaránt. Hogy szívünk vágya szerint alakuljon a Valóság, ahhoz megértés, tudás, tudatosság, önismeret, önbecsülés, figyelem és fegyelem szükségeltetik. Mindezekben szándékszunk mélyülni együtt, hogy szakrális magaslatokra érhessünk el közösen és otthon egyaránt.

Szerfolyamunk a 2022-es esztendőt íveli át, havonta egy vasárnapon kapcsolódunk az online térben, és amennyiben lehetséges és biztonságos, személyesen is találkozunk. MINDEN ALKALMAT zárt FaceBook-csoporton belül közvetítünk. A szertartások alatt az oltár képét mutatja majd a kamera. Így ki-ki, saját otthonában teheti a szert, ezzel is kinyújtva a szent teret, amiben megvalósul az isteni törvény, a Szer maga. MINDENT MONDUNK ÉS MUTATUNK majd!

A felvétel az adott hónapban fennmarad a csoportban, így lehetőség nyílik újranézni és újraélni az adott időszakban fontos szereket, rítusokat, előadásokat, tanításokat. Arra is nyílik így mód, hogy aki nem tud adott vasárnapon velünk lenni, az egy számára kedvezőbb napon végezze el a szertartásokat, s hallgassa meg az előadásokat.

A „Mindennapi rítusaink – mesés beszélgetések és szerek az évkörben” találkozók alkalmával az esztendő adott, időszerű erőmezejét, minőségét és ünnepeit vesszük sorra. Beszélünk majd a kötődő népszokásokról, a minket leginkább támogató gondolatokról, imákról, mozgásformákról és szereket tartunk.

Szerfolyamunkra elkötelezett nővéreinket hívjuk, várjuk.

A női erő összeadódik, szerek tartásával erősödünk, női lényünk legmélyéig nyúlunk vissza, hogy a tapasztalatot, amit rítusok, népdalok és népmesék érlelnek ki bennünk együttléteinkkor, hazatérve kisebb közösségeinkbe, családjainkba vagy akár egyszemélyes háztartásunkba, belecsempészhessük, ezzel az egész emberi nemet emelve. Mert mindenki, akivel csak találkozunk, részesül valamely rejtett, titokzatos módon az áldásból, amit magunkkal hozunk, viszünk egy-egy szerünk után.

A szerfolyamot vezetik:

Kornhoffer Tünde jógaterapeuta, az Anaya Női Jóga megálmodója

Négygyermekes édesanya, aki a családanyaság és a párkapcsolat területein kívül a jógaéletmódban tudja tapasztalatait megosztani velünk. Rengeteg hasznos és időszerű ismeretet nyerhetünk Tünditől, lévén önmagát folyamatosan képző ember ő. Nagycsaládos élettapasztalatának rengeteg kincsét, tanulságait, örömöket és bánatokat tár majd elénk és mélységesen átalakító szereket tart majd nekünk.

Jenei Gabriella mesemondó, művelődésszervező

Személyemben olyan nővér lesz veletek, akit az Úristen magányos útra szánt. Azok a nővéreim, akiknek nem lehet gyermekük és/vagy egyedül élnek, bizton számíthatnak megértésemre, együttérzésemre. Ismerem az egyedül élő nő kiszolgáltatottságát, sebezhetőségét. És tudom azt az utat is, ami egyedül is kerek egésszé tesz…
A magyar néphagyomány és a Boldogasszony-rítusok lesznek azok a területek, melyekről sokat hallhattok majd tőlem. Szertartásokat és Mese-Szereket tartok, amikor is a szerves műveltséget, táltosaink őstudását és tanításait hívom segítségül a résztvevők önmagára találása és boldog kiteljesedése érdekében.

Együttléteink mindig más módon, az adott hónap erőterének megfelelően nyújtanak alkalmat nekünk az Igazság megértésére. A megértés után a megélés az isteni rend szerint adatik.

A 12 alkalmas szerfolyam díja a 12 hónapra 2×60.000 forint.
A részvételi díj két részletét januárban és júliusban lehet befizetni utalással.

Amennyiben biztonsággal találkozhatunk is és így személyes tud lenni a szerfolyam, úgy az adott napon plusz 5.000 forintot fizetnek a résztevők ott, ahol találkozunk (AranyCsillag JógaTér és/vagy Mesekuckó, esetleg egyéb – külső – helyszín).

IDŐPONTOK:

 1. január 16.
 2. február 13.
 3. március 13.
 4. április 10.
 5. május 8.
 6. június 5.
 7. július 3.
 8. augusztus 7.
 9. szeptember 4.
 10. október 2.
 11. november 6.
 12. december 4.

JELENTKEZÉS: jegabu@gmail.com

SZERETETTEL VÁRJUK A BOLDOG ASSZONNYÁ VÁLNI KÍVÁNÓ NŐVÉREINKET!

Tündi és Gabus

Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.