Kapcsolat
visszajelzések

visszajelzések

A legjobban annak örülök, ha a tanítványok tapasztalni jönnek az órámra.

 Van, akinek az általam képviselt minőség nagyon jó támpont a fejlődéshez.

Ők írták lentieket:

2017. január, Anaya nőijógaoktató képzés vizsgája hetében:

Egyszerre van bennem izgalom, némi félelem, hogy hogy lesz, mert rengeteg mindent adtatok át és most minderről számot kell adnunk. Meg persze a "hatalmas" anyag egyfajta hatalom is, azaz felelősség, hogy mit kezdek vele. Akár tanítom majd egyszer, akár "csak" a saját életemben élem. Hiszen, ha egyszer tudomást szereztünk valamiről, akkor valahol belül felkészültünk rá, hogy magunkévá tegyük, hogy e szerint éljünk.
A "boldog tudatlanság" helyébe a helyes és helytelen, a szép és a jó tudása kerül, ami felállít egy mércét, ami kötelez, ami az élő női lelkiismeretünkké válik.

És szomorú is vagyok, mert ez a lezárás valahol egy elválás is. Véget ér valami és kezdődik valami új.
Bevallom, számomra azt a jóleső érzést is hozták ezek a találkozások, hogy újra Budapestre utaztam minden alkalommal, és bár mindig morogtam a cuccolás miatt, azért legbelül alig vártam, hogy újra jöhessek.
Legfőképp azért, hogy találkozzunk, hogy lássalak, halljalak benneteket, kivel mi történt, hogy van? Hogy van a családja, munkája, női köre, kutyája, macskája, kertje, bármije, amiről tudom, hogy a szívének kedves.
Észrevétlenül alakult ki Veletek ez a kötelék, és igazából most ismertem fel, hogy milyen fontos részeivé váltatok az életemnek.. Mintha mind fényes lámpások lennétek, akik bevilágítják az utamat, és ezzel a fénnyel szavak nélkül is segítetek, segítjük egymást, akármilyen távolságból is.

Az én életemben most elérkezett egy új fejezet. Megjelent egy nagyon szép, segítő munka lehetősége, ami még éppen csak alakulóban van, de teljes szívemből azt érzem, hogy rám szabta a Teremtő.
Nem tudom, hogy valaha is tanítok-e majd jógát, fogalmam sincs mit hoz a jövő, de életem egyik legnagyobb ajándéka, hogy találkozhattam Veletek.
Miközben a tételeket tanultam, elém került egy írás, aminek a lényegét így tudnám összefoglalni:
Mesterré bárminemű tevékenységben nem a tökéletes technika tesz valakit, hanem a megváltozott ember. A teljes ember megteremtése a cél, s ennek eredményeképp játszva, nem akarva teremtődik a tökéletes teljesítmény, miképpen az alma, ha megérett, lehullik a fáról.


Azt érzem, hogy bár ezer féle képpen alakul majd az életünk, annyiban mind biztosan egyek vagyunk, hogy az elmúlt hónapok által, - hála elsősorban Tündének és Csillunak -, teljesebb emberré, teljesebb Nővé váltunk. Azt hiszem, ennél szebb és több pedig nem is történhetett volna velünk.
Hálásan köszönöm Mindannyiótoknak, nagyon várom a találkozást és

nagyon Szeretlek Benneteket:
Ágnes

2017.01.23.

Az óráidon olyan mélyen vagyok, hogy én nem tudok ott beszélni, ölelkezni,mint mások... 

csak jó bennem lenni. (Pedig nem gond a beszéd számomra, most jó a csend.)

Csodálatos érezni, azt, hogy mennyire támogatnak és védelmeznek és szeretnek az utamon. Nagy belső közepén?? vagyok, s bár az érzelmeim, egom van próbára téve és sokszor el is veszek benne, mégis van bennem egy kellemes bizonytalanság, hogy jó úton haladok, hogy az utamon vagyok. 

A 2. alapozó után rendkívül jó érzelmi állapotba kerültem, de csütörtökre kiborult a feszültség, igazságtalanság belőlem, hangos ordítás szintjén. 

A retek kúra sok "büdös" dolgot kihajtott belőlem
Igyekszem tartani az étkezést, főleg, hogy most sokszor vigaszt találok benne. 

Az olajozás remek.

Drága Tündi!

Már tegnap elhatároztam, hogy írok, mert a múlt héten hihetetlen energiát és megkönnyebbülést éreztem. A külvilág is azt közvetítette felém, hogy a szankalpám igaz.. valami változik és azt hiszem ebben  nagy segítségemre voltál! Talán még energetizáltál is... :))) Azt remélem, viszonozni tudom majd ezt a sok pozitív hatást sok őszinte mosollyal... Köszönöm! Judit

Köszönöm, remekül érzem magam - fizikailag és szellemileg megnyugtattak és feltöltöttek a napüdvözletek, olyan volt, mint egy jó futás nyári melegben :). Kellemesen átdolgozta az izmaimat, inkább a masszírozás utáni bizsergős érzés volt bennük, mint izomláz. Láttad, hogy a hátrahajlást inkább felfelé nyújtózással helyettesítettem, valahogy a derékra tett kéz itthon jó, de ott vágytam a felfelé nyújtózás után...

Nagyon örülök, hogy hallgattam a belső hangra és eljöttem!

Köszönöm az a szeretetet és tiszteletet, ami árad belőled!

Nagyon hálás vagyok, hogy hozzád, a rajtad keresztül áramló tudáshoz, szeretethez vezetett az utam. Amikor szétáramlik rajtam  a sajnálat és a félelem, akkor a szankalpámmal pillanatok alatt megnyugszom. Olyan áramló a mondat és szinte látom, ahogy fogadom és elengedem a bennem lévő áramlásokat.

Nagyon örülök, hogy szakítottál időt délutáni tanfolyamra, fantasztikus élményekkel gazdagodok minden alkalommal. Imádom :).

A rövid visszajelzésem pedig az engem érő visszajelzések lennének, képzeld, egyik tanárom megállított, hogy mennyire jó rám nézniés mennyit változtam tavaly óta, hogy nő lettem és milyen szépen kinyíltam, a másikat pedig tegnap kaptam a bátyám egyik barátjától, szintén valami hasonlót akart mondani, ami szavakkal nem sikerült, de kisugárzásban annál inkább.:) én is érzem, hogy egészen kinyíltam, határozottan nyugodtabbnak érzem magam és nagyon jó, hogy minden nap tudok valahogy összpontosítani egy kicsit, és főleg, a mantrák nagyon sokat segítenek.:)

Bár igen be vagyok csontosodva, merevedve, de bízom benne, hogy sokat fog javulni a helyzet!

Ezért sankalpának a következőt választottam: "Minden szinten egyre rugalmasabb, hajlékonyabb vagyok!"

Még mindig velem van az órán átélt teljesség-élmény….a család alig ismer rám…mi van veled, mitől vagy ilyen nyugodt? kérdezgetik. Én csak mosolygok. És gyakorolok otthon is.”

Még mindig velem van az órán átélt teljesség-élmény….a család alig ismer rám…mi van veled, mitől vagy ilyen nyugodt? kérdezgetik. Én csak mosolygok. És gyakorolok otthon is.”

„Valami kimozdult bennem, valami megkövesedett dolog. Vidámabb és energikusabb vagyok.

 A mondatom: Új erők ébrednek bennem szellemi, fizikai és érzelmi téren”

„Köszönjük a jegyzetet, megkaptuk, tegnap is és ma is elvégeztük a teljes gyakorlatsort, almázunk, fürdőzünk, sok vizet iszunk, szezámolajazunk, dolgozom az étrendünk megreformálásán is, és kezd visszatérni belém az élet! Csodás érzés... :)”

„Köszönjük Neked a tegnapi mélylazítás élményt, feltöltődve értünk haza, és végre megkezdődhet nálam az igazi gyógyulás és az ősz folyamán sok elengedés, tisztulás...”

„ A most induló tanfolyamoknak is nagyon örülök, hogy ezen a késői órán van és részt tudok venni rajta. Úgy érzem ez most igazán megfogott, ez az én utam amit járnom kell. A gyakorlatokat amint van egy kis időm lelkesen végzem”

„Fú úgy érzem egy értékes gyöngyszemre találtam benned. Iszom szavaidat. , még még.... Nagyon jó lesz az elkövetkező időszak.  Nagyon jól aludtam. Köszönöm neked.”

„Nagyon jó volt az óra , köszönöm. Azóta már 2x elvégeztem a gyakorlatokat (már amennyire emlékeztem rájuk) és vannak érdekes, újfajta érzeteim…”

Sokkal könnyebb vagyok. Jóga utáni napon nagyon vidám és energikus voltam.”

Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.