Kapcsolat
Női elvonulás 3 nap

Női elvonulás 3 nap

Nőiségünk Újjászületése – Női Jóga Elvonulás / Képzés
2021.május  14-16 ig péntektől vasárnapig
Keszi Ildikó és Kornhoffer Tünde női jóga oktatók várnak Téged egy nagyon feltöltő hétvégére!
Párodat is hozhatod, amíg mi gyakorlunk, kellemesen feltöltődhet a szaunában vagy a termálvizes medencében, vagy horgászva a kis tóban, esetleg egy jó könyvel a parkban . A svédasztalos étkezés minden igényt kielégít!
Egy csodálatos testet-lelket kényeztető női elvonulás egy varázslatos környezetben, Tápiószecsőn a Termál Hotel Vestaban. A szálloda kényelmes szobái, wellness részlege, jógaterme, óriási, zöld parkja biztosítja számunkra a felejthetetlen kikapcsolódást.
Számunkra a Női Jóga nem (csak) azon gyakorlatok összessége, amelyekkel női szerveinket harmonizáljuk. Inkább egy csodás utazás, egy életfogytig tartó felfedezőút nőiségünk kanyargós ösvényein. Egy új szemléletmód, életforma kialakítása, egy őszinte kapcsolódás önmagunkhoz a nőiség tükrében, mely jóval túlmutat a jógaszőnyeg határain. Erre hívunkTéged is!
Az elvonulás tervezett programja
-Reggeli előtt légzőgyakorlatok, sétáló meditáció a harmatos füvön, felfrissítő könnyed mozgás
-Női jóga, meditációval, mélyrelaxációval
-Mozgás és táncmeditáció a szabadban (tánctudás nem kell hozzá ), melyen keresztül kapcsolódunk női lényünk mélységeihez
-Kirándulás a környéken, fürdés, szaunázás a szálloda wellness részlegében
-Esti szatszang – Női egészség/női szerepeink témakörben előadás/beszélgetés
-A programokon nem kötelező részt venni, tehát, ha úgy döntenél,hogy tovább aludnál, egyedül elvonulnál egy kicsit a parkban ezt nyugodtan megteheted.
A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női EGÉSZ-séget megtámogató preventív és terápiás módszer. A gyakorlások keretében figyelmünket a nőiségünk felé irányítjuk. Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják.
Elhelyezés 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban:
-standard 4 ágyas szobában: 43.000 Ft / fő
-standard 3 ágyas szobában: 47.000Ft/ fő
-superior 2 ágyas szobában: 59.000 Ft / fő
Az árak tartalmazzák 2 éjszaka szállást, a teljes programot, teljes panziós ellátást, korlátlan törölköző,-köntös, – és wellnesshasználatot. Amit NEM tartalmaz: italok az ebédhez és vacsorához, utazás (telekocsikat szervezünk).
Időpont: április 9-11, péntek 14.00 – vasárnap 14.00-ig. (Vasárnap a szobákat 11 órakor el kell hagyni, de délelőtt lesz még egy közös foglalkozás és ebéd). Ha egyedül szeretnél lenni egy szobában, jelezd felém. Felár fejében lehetséges.
Tartja Keszi Ildikó és
Kornhoffer Tünde www.aranycsillag-joga.hu Anaya képzés vezető, hiomalájai jógatanár, jógaterapeuta
Jelentkezés: ikeszi@yahoo.com.
Előleg: 30.000 Ft.
A járványhelyzetre való tekintettel bármilyen hatósági korlátozás és személyes egészségügyi probléma esetén az előleg mindenkor visszajár! Ezzel kapcsolatban keress bátran telefonon is: 0630 602 7607
Várunk!
Keszi Ildikó, női jóga oktató
Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.