Kapcsolat
Jógaterápia

Jógaterápia

JÓGATERÁPIA EGYÉNI FOGLALKOZÁS

Egyéni Jógaterápia a Budapest 23. kerületben a Pistahegyi úton egyénileg megbeszélt időpontban, ahol a jóga tudományának szelíd eszközeivel a harmónia és elégedettség megteremthető.

Terápiás témák lehetnek: válságos helyzetek megoldásának keresése, traumák feldolgozása, önbecsülés. magabiztosság megtapasztalása,és betegségek mibenlétének megértése, az öngyógyító folyamatok támogatása.

Útvesztés, bizonytalanság,nagy feszültség, betegségek esetén a jógát eszközként használva belső vezetett meditációval meghallható a saját belső bölcs finom hangja, megtalálható a saját válasza  kérésekre.

"A lényeg, amikor kezelek egy beteget, akkor kapcsolatot kell találnom a lelkével. Voltaképpen nem én gyógyítok, hanem az illető lelkét kell gyógyító pozícióba helyeznem, ő az, aki tudja, mi a baj.
Az a fontos, a szervezet harmóniáját állítsuk helyre, ha ez létrejön, akkor a szervezet magától meggyógyul. Ugyanez vonatkozik a lelki problémákra is, helyre kell állítani annak harmóniáját, meg kell érteni, életünkben mi miért történik, és el kell érnünk, hogy az ember belső hangjára figyeljen, és ne a tudatára vagy a szellemiségére. Ez a lényeg." Dr Tarnai Ete

Jóga terápiában egyénre szabott tanácsokkal segítjük az öntudatra ébredést, a saját, személyes célok és a belső gyógyító folyamatok feltárását. Megtanulható a mély lazítás, és egyéb, egészséget megőrző technikák.

Az ízületi és mirigyrendszer alapos átmozgatásával, energia vezetéssel (pránikus áramlás beindulásával) a belső elválasztású mirigyrendszer harmonizációja érhető el.

Erősödik a test és lélek, mély nyugalmi állapot jön létre.

Az öngyógyító folyamatokhoz sokszor elegendő megtanulni a lecsendesült, finom érzékelés kapcsolatot a szervek, és a testi folyamatok felé.

A saját tapasztalás, mit megélés, mint valóság, képes elindítani a markáns változásokat.

Időpontja egyéni egyeztetést igényel.

90 perc 12.000 Ft 

tartja Kornhoffer Tünde jógaterapeuta, kapcsolódás instuktor

Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.