Kapcsolat
Igazi méregtelenítés

Igazi méregtelenítés

I2021 októberében ÚJRA!
Igazi méregtelenítés - 40 napos jógacsoport
Kornhoffer Tündével és dr. Tihanyi Benedekkel
• Szabadulj meg a felesleges terheidtől, a megbéklyózó mérgektől, és az elhasználódott mintáidtól!
Láss rá minél mélyebben, mi zajlik most benned, tisztítsd ki a terepet, hogy legyen tere a változásnak!
• Csatlakozz a csoportunkhoz! Engedd a szakavatott vezetőknek és a megtartó közegnek, hogy közelebb kísérjenek téged ahhoz a valakihez, aki lenni szeretnél!
A 40 napos méregtelenítő csoportban minden nap új gyakorlást és új tudást sajátíthatsz el. Tündével számos módszerben mélyültünk el saját magunk életünk során, így egymást kiegészítve egy színes, mélyreható, és életed végéig használható eszköztárat adunk a kezedbe.
Benedek részéről az Élményjóga gyakorlatokkal testi átmozgatásban, a feszültségek és a fáradtság megdolgozásában kíséri a résztvevőket, és a testgyakorlatokon keresztül lehetőséget mutat az érzelmeid feldolgozására, a figyelmed fókuszálására és az egész gondolkodásmódod fejlesztésére.
A hétköznapi "mérgeink" és a személyes konfliktusok megértésében és a mintáink hatékonyabbá tételében az Érzelemfókuszú kommunikációt és a Testközpontú önismeretet is segítségül hívjuk majd.
A képzelet és a tudattalan erejével való kapcsolatfelvételt pedig a mesék és az énekhangfürdők teszik számodra könnyebbé a csoportban.
Találkozóinkat hozzátok, a résztvevőkhöz és az igényeitekhez igazítjuk és folyamatos párbeszédben leszünk, így valóban együtt, kéz a kézben fogunk végighaladni a méregtelenítés egész életünket átható folyamatán. Szeretettel várlak Téged is!
• A képzés online, zárt csoportban történik, napi 30 percben reggel 7.30-8.00 ig, minden nap.
• Előfordul napközben is bejelentkezés. Néhány ajánlott videó, zene. mese is segíti az elmélyülést.
Ára:
40+4 nap 40.000 Ft, melyet a jelentkezéskor kérünk utalni.
A csoport min, 15 fővel indul.
Jelentkezni itt tudsz: kornhoffer.tunde@hotmail.hu
(Szűkség esetén „ösztöndíj” kérhető: )
Bemutatkozunk
• Kornhoffer Tünde himalájai jógatanár, jógaterapeuta
Az elégedettség megélését támogatja lassan másfél évtizede a jóga eszköztárán keresztül. Számtalan videója az Aranycsillag Jóga oldalon megtekinthető. Sok csendelvonulást vezetett a himalájai Tradíció Asramjába Rishikeshbe, és tart böjti elvonulásokat is.
Speciális kutatási területe a női sajátosságok és a fogantatás támogatása, melynek egyik fontos feltétele a méregtelenítés.
www.aranycsillag-joga.hu
dr. Tihanyi Benedek T.: Élményjóga oktató és -oktatóképző, pszichobiológiai kutatóorvos, Fókuszolás önismereti tréner és -trénerképző, életmódtanácsadó, meseterapeuta. Segítőként és kutatóként is az energiaszint és fáradtság szabályozásával, a harmonikus test-tudat kapcsolattal foglalkozik. Azzal, hogyan érezzük magunkat igazán jól a bőrünkben, és mit kezdjünk azzal, ha rosszabb passzban vagyunk.
Az ELTE PPK Ádám György laborjában végzett pszicho-biológiai kutatásaival phd fokozatot ért el. Fő témája a bizsergés és az „energia”-élmények testi-lelki háttere.
Az Odú stúdióban pedig test-tudat foglalkozásokat és kommunikációs tanfolyamokat tart, valamint kollégáival jógaoktatókat, önismereti trénereket képez.
A Barátkozz a testeddel! blog írója. Ismeretterjesztő írásai és előadásai révén igyekszik:
{1.} közkinccsé tenni a test-tudat kapcsolat és az egészségmegőrzés fontosságát,
{2.} áthidalni a kórházi orvoslás, a pszichológia és a komplementer gyógyászat közti szakadékokat,
{3.} és a társadalmi problémák önismereti feldolgozásán keresztül erősíteni a társadalmi együttműködést.
Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.