Kapcsolat
CSALÁDOS VIZITÚRATÁBOR

CSALÁDOS VIZITÚRATÁBOR

Vizitúra 2019.07.08.-07.14.-ig Szatmárcseke

Lassan elérkezik az idő, hogy indulhatunk a vizitúrára! Hurrá!!! J   Néhány praktikus infót szeretnék megosztani Veletek.

A teljes vizitúra ára:

0-5 éves korig                                    ingyenes

5-14 éves korig                      házban elszállásolva              40.000 Ft

5-14 éves korig                      sátorban                                 31.000 Ft

14 éves kortól                         házban                                               46.000 Ft

14 éves kortól                         sátorban                                 37.000 Ft

Kérlek benneteket, hogy bár személyi igazolványt nyilván nem fogunk kérni, azért vegyétek komolyan a számolásnál a gyerekek életkorát!

Az ár magába foglalja a szállás díját 6 éjszakára idegenforgalmi adóval, a jógaprogramokét, a vízitúra árát ( csónak, mentőmellény, vízhatlan vödör) a buszos szállítást, és a túra idejére a meleg vacsorát. Nem tartalmazza az autók parkolási díját, mely 500 Ft/nap, tehát az autónként  6 napra 3000 Ft.

A mentőmellényekért  kell fizetni kauciót, 1-2ezer forintot/db, ezt távozáskor amikor leadod a mellényt visszakapod. Sajnos volt rá példa, hogy nem vigyáztak a mellényekre, itt-ott strandon-parton elhagyták, így kérlek nagyon figyelj, hogy ne vesszen el.

Az elvesztett mellényeket ki kell fizetni!

Akik házban vannak elszállásolva, ágyneműt kapnak, akik sátor helyet igényeltek, azoknak a sátorról és takaróról/hálózsákról maguknak kell gondoskodni. A sátrak felállításában a gyakorlat szerint mindig akad segítő kéz J

Törölközőt, tisztálkodó szereket, beleértve wc papír, papírzsebkendő stb. hozz magaddal, ezen kívül természetesen némi meleg ruha ha hűvösre fordulna az idő, esőkabát, napkalap, naptej, szúnyogriasztó minden mennyiségben!! Ha szeretnél részt venni a jógaprogramokon, jógamatracot is hozz magadnak! Kártya, társas, foci, tollas, horgászbot, elemlámpa stb. jól jöhetJ

Július 8. Megérkezés az Ifjúsági táborba Szatmárcsekére hétfőn. Minél korábban érkezel, (akár reggel is jöhetsz) annál több időd marad aznap kipakolni, sátrat állítani, pihenni-kikapcsolódni, lesétálni a Tiszapartra, pancsolni, ismerkedni, barátkozni.. J

 A tábor címe:  Szatmárcseke, Széchenyi út 116.

Kérlek, hogy hozd magaddal a túra árát készpénzben, lehetőleg előre kiszámolva borítékban, levonva a teljes árból az általad befizetett előleget. A fennmaradó összeg fizetésére már sem átutalással, sem a helyszínen bankkártyával nincs lehetőség.  ( a befizetett előlegekkel biztosítottad a helyed a túrára, így szeretném újra jelezni, hogy ha valaki mégsem jön el, a befizetett előlegét a következő  évi túrán tudjuk beszámolni.) Az érkezéskor szeretnénk átvenni a fennmaradó összegeket, amikor megkapjátok a szobátokat/sátor helyeket, mert mi is aznap kell hogy átadjuk a szállóban a helyieknek! Így kérlek mielőtt kipakolsz, elmész sétálni, strandolni, vásárolni, horgászni, legyen gondod erre…. Én ott foglak várni a bejáratnál!

Tárhely szolgáltatónk a Gyümölcstárhely.